word ambassadeur

Ben jij onze nummer één fan? Spread the love! Word ambassadeur van Eerste Hulp bij Party Planning en verdien €50 commissie met het promoten van onze cursussen.

Dit kun je verwachten als ambassadeur

Get Your Money Honey

Meld je aan

Na aanmelding ontvang je toegang tot het Dashboard. Hier vind je de handleiding, beeldmateriaal en jouw verdiende commissies terug.

Veel gestelde vragen

Wij zijn dolenthousiast over onze eigen cursussen en zoeken ambassadeurs die dat ook zijn. Een vereiste is dat je werkzaam bent in de party planning sector en/of de cursus hebt gevolgd. Je kunt ambassadeur worden als je aan één of meerdere eisen hieronder voldoet. Jij:

  • staat achter ons concept en bent actief als ondernemer in de party sector
  • spreekt regelmatig vrouwen die op zoek zijn naar een passende opleiding of cursus
  • hebt een representatieve Instagram of schrijft regelmatig blogs voor je website.

Je kunt onze producten promoten op je website, in een blog of op social media. Je mag gratis gebruik maken van ons beeldmateriaal dat je terugvindt in het Dashboard. Of deel je eigen foto’s en ervaring. Na aanmelding ontvang je een handleiding en kun je meteen aan de slag.

Van Passie naar Party Planner en Get Your Money, Honey. Er zijn geen limieten aan de bedragen die je als ambassadeur kunt verdienen. Hoe meer klanten via jouw link bestellen, hoe meer je verdient.

Natuurlijk! Er is er geen verplichting. Wil je geen ambassadeur meer zijn van Eerste Hulp bij Party Planning? Dan kun je op elk moment stoppen door je uit te schrijven via jouw account. Openstaande bedragen worden uitbetaald.

Je ontvangt jouw commissie rechtstreeks op je bankrekening. Bedragen worden op de eerste van de maand uitbetaald. 

Je krijgt geen commissie als een bestelling wordt geannuleerd door een klant die door jouw link is doorverwezen. Een klant heeft vanaf het moment dat ze op jouw link klikken 90 dagen om een aankoop te doen. Kopen ze de cursus na 90 dagen? Dan kom je niet meer in aanmerking voor een commissie.

Wanneer iemand op jouw link klikt komen ze direct op de website van Eerste Hulp bij Party Planning. Daar staan alle antwoorden op hun  vragen.

Nee, je krijgt geen commissie over aankopen die je zelf hebt gedaan.

© Eerste Hulp bij Party Planning  |  Privacybeleid