Webinars

Wil je nieuwe kennis opdoen om je party bedrijf verder te ontwikkelen? Volg een webinar van Eerste Hulp bij Party Planning. Een webinar is online en duurt ongeveer 60 minuten. Na aankoop heb je 7 dagen om het webinar terug te kijken.

Vijf meest gemaakte financiële fouten in de party sector

Lukt het niet om voldoende over te houden aan je boekingen? Heb je het gevoel dat je keihard werkt voor weinig? Dan maak je misschien één van de vijf meest gemaakte financiële fouten in de party sector. Leer in dit webinar hoe je deze fouten voorkomt.

Hoe maak je van jouw passie een party bedrijf?

Waar begin je bij het starten van een eigen onderneming in de party sector? Welke kosten heb je? Waar vind je klanten? In dit webinar deel ik 7 belangrijke stappen om van jouw hobby een professionele onderneming te maken.

Zo organiseer je een styled shoot en krijg je wél de juiste klanten

Als party planner of party stylist draait ons werk om het creëren van nieuwe party concepten. Klanten willen eerst zien wat jij kunt waarmaken voordat ze je boeken. Maar hoe pak je dat aan als je nog geen boekingen hebt gehad? Simpel: een styled shoot!

Gun jezelf een goede start

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Toen ik in 2017 startte voelde ondernemen als een struggle, omdat ik niet wist waar ik mee bezig was. Het kostte mij een hoop stress, vele euro’s en ugly cries om te leren hoe je een professioneel party bedrijf in de juiste volgorde opbouwt.

Nu deel ik mijn kennis met jou, zodat: 

Wil je weten welke opleiding of cursus het beste bij jou past?

Deze party queens gingen jou voor

Party Styling by Xaviera
Party Styling by Xaviera

Van Passie naar Party Planner

"De opleiding Van Passie naar Party Planner heeft de basis gelegd voor Party Styling by Xaviera. Het is zó leerzaam en waardevol voor de rest van je carrière! Fabienne heeft geholpen om de juiste prijzen te vragen voor mijn diensten en stap voor stap begeleid."

Luxury Party Decorations
Luxury Party Decorations

Party Queen Fix

"Wij hebben veel aan de Party Queen Fix sessie gehad. Alles was heel duidelijk en overzichtelijk. Alle vragen die wij hebben gesteld heb je goed samengevat en terug gekoppeld. Fijn om te weten welke prijzen je ongeveer moet vragen. Hartstikke bedankt voor je tijd en moeite om startende ondernemers te helpen!"

Craftie Cutz
Craftie Cutz

Get Your Money, Honey

"De cursus is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Goeie uitleg en super handige documenten om te gebruiken, voor nu en altijd. Een echte aanrader voor mijn overige collega’s die nog twijfelen over wat ze waard zijn."

Nina Maria Styling
Nina Maria Styling

Van Passie naar Party Planner

"De opleiding Van Passie naar Party Planner is heel leerzaam en ontzettend motiverend. Het sluit goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als starter. Fabienne steekt veel tijd in je ontwikkeling. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te zetten."

The Celebrationist
The Celebrationist

Party Queen Fix

"Ken je dat, je hebt alles al geregeld en begint een party styling bedrijf. Eerste klant bijna in de pocket...maar wat vraag je voor jouw diensten? No stress ,Fabienne to the rescue ☺️! Fabienne is duidelijk, weet waar ze het over heeft en geeft jou de juiste tools en boost om je op weg te helpen."

Lois & Seven
Lois & Seven

Get Your Money Honey

“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. De cursus ‘Get your money, honey!’ heeft me daar super goed bij geholpen. Ik vind het fijn dat er wordt uitgegaan van je eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt. Echt een aanrader!

See Love Marry
See Love Marry

Get Your Money Honey

"Wat was Party Plannen als een Pro een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil, met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. Twijfel niet langer ! Maar ga voor deze geweldige cursus this is it ! Do it now or cry later. Lieve Fabienne bedankt voor deze geweldige ervaring! Ga zo door want je bent een top vrouw."

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Contact

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events