Hey party planner! Waar kan ik je mee helpen?

Gratis kennismaking

De gratis sessie is speciaal voor party planners die serieus overwegen om de volgende stap te zetten. Tijdens dit gesprek maken we kennis en vertel ik je over de mogelijkheden die er zijn. Het gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je natuurlijk tot niets.

De sessie is telefonisch of via Skype op een tijdstip naar keuze.

 

Boek jouw kennismakingsessie

1-op-1 sessie

Wil je pakketten opstellen voor je klanten maar geen idee hoe je dat doet? Heb je behoefte aan het vinden van jouw ideale klant? Of wil je sparren over nieuwe ideeën voor je (toekomstige) bedrijf? Dan is deze sessie wat je nodig hebt.

We bespreken samen waar je tegen aanloopt en hoe je dat aanpakt. Aan het eind van de sessie ontvang je een verslag en waardevolle tips waar je meteen mee aan de slag kunt. 

De sessie van 60 minuten vindt telefonisch of via Skype plaats op een tijdstip naar keuze. Wil je liever persoonlijk ontmoeten? Houd dan rekening met reiskosten.

Investering: €79 ex. btw

 

Boek hier jouw 1-op-1 sessie

Ondernemingsplan

Sta je op het punt om een party planning bedrijf te starten? Of run je al een tijdje je eigen bedrijf vanuit huis en mis je structuur? Daar kan een ondernemingsplan je bij helpen. Het is dé routekaart van je party planning bedrijf.

Een ondernemingsplan houd je gefocust op je doelen, je klanten, je financiën en meer. We gaan samen zitten om alle aspecten van je (toekomstige) bedrijf door te lopen. Op basis van jouw input – en met mijn advies waar nodig – werk ik het ondernemingsplan tot in de puntjes uit.

Deze sessie bestaat uit een face-to-face meeting van 90 minuten, het ondernemingsplan en een telefonische sessie van 60 minuten om het plan door te nemen en eventueel aan te passen.

Investering: €397 ex. btw

 

Boek jouw sessie hier

Event organiseren

Wil je een workshop, party of (zakelijk) event organiseren?

Investering: op aanvraag

 

Boek jouw sessie hier

VIP-sessie

We gaan 4 uur lang aan de slag met zaken waar je mijn hulp bij nodig hebt. Of waar je zelf gewoon niet aan toekomt. Stel van tevoren jouw doelen vast die je aan het eind van de sessie bereikt wil hebben. Niets is fijner dan die belangrijke ‘to-do’s’ eindelijk van je lijstje af te strepen!

Lunch en drankjes zijn bij de sessie inbegrepen. De sessie vindt plaats op een locatie naar keuze.

Investering: €497 ex. btw

 

Boek jouw VIP-sessie