Krijg meer enthousiaste klanten die jou zonder twijfel boeken voor hun feest!

Sales training voor party queens

Hey girl, wij zijn Fabienne & Rachida

Ben je het zat dat jouw party bedrijf niet kan groeien door gebrek aan klanten?

Doe mee met de Sales training voor Party Queens! Wij weten hoe het is om een party bedrijf te hebben dat geen winst maakt. Om keer op keer ‘ik vind het te duur’ te horen. Je dagelijks af te vragen waarom andere party planners wél boekingen krijgen en jij niet. Investeringen doen in je party bedrijf die je niet snel genoeg terugverdient. Girl, we’ve been there! In de party planning sector draait alles om het verkopen van een beleving. Daarom is klanten enthousiast maken zo belangrijk. Met vallen en opstaan hebben we eindelijk een methode gevonden die werkt. En jij kunt het van ons leren!

Benieuwd hoe je nieuwe klanten krijgt die maar al te graag betalen voor jouw party diensten? Kom naar de Salestraining voor Party Queens op 10 september, 8 oktober en 5 november!

Herken je dit?

❌ Je wordt zenuwachtig als klanten vragen wat het gaat kosten

❌ Je weet niet hoe je klanten overtuigt om ‘ja’ te zeggen op jouw aanbod

❌ Je bent uren bezig met offertes opstellen om vervolgens ‘nee’ te horen

❌ Je krijgt klanten met weinig budget die niet bij jouw bedrijf passen

❌ Je hebt geen idee hoe je een succesvol klantgesprek voert

❌ Je geeft korting omdat je discussies over de prijs liever vermijdt

❌ Je bent bang om klanten duurdere diensten aan te bieden

Ga voor een volgeboekte agenda

Laten we eerlijk zijn: je wilt gewoon lekker bezig zijn met parties plannen en stylen. Maar wie zorgt er dan voor nieuwe klanten om je bedrijf draaiende te houden? Investeer éénmalig in de Sales training voor Party Queens en krijg met gemak nieuwe klanten en leuke opdrachten!

Wat weet je na de sales training?

✅ Onze strategie om geboekt te worden zonder discussie over de prijs

✅ Hoe je klanten enthousiast maakt over jouw party diensten

✅ Welke vragen je absoluut moet stellen als klanten twijfelen

✅ Hoe je zonder betaalde advertenties tóch nieuwe boekingen krijgt

✅ Drie simpele stappen waarmee je controle houdt over de opdracht

✅ Het geheim waardoor klanten meer uitgeven dan ze van plan waren

Wat anderen zeggen

Ben je ready om makkelijker nieuwe klanten en betere opdrachten te krijgen?

Programma

De cursus is een vervolg op de Masterclass Seal the Party Deal en is verdeeld over drie avonden. Het vindt plaats op 10 september, 8 oktober en 5 november 2020 van 18.30 – 21.30 uur in Den Haag. Er is plek voor een beperkt aantal personen. Wij zorgen voor hapjes, drankjes, real-life voorbeelden en inspirerende vibes!  Na afronding ontvang je een certificaat.

Jouw trainers

Rachida Toppenberg

Mijn naam is Rachida en ik ben de eigenaresse van Deetailz, een creatief event styling bureau voor elk feest dat gevierd mag worden.

In deze training deel ik sales technieken waarmee ik elke maand een volgeboekte agenda heb én genoeg verdien om te investeren in mijn party bedrijf.

Fabienne Smith

“Mijn naam is Fabienne en ik help startende party queens om hun bedrijf te starten én runnen like a boss! 

In deze training laat ik zien hoe je duidelijk met klanten communiceert en deel ik het geheim waardoor zij keer op keer bij je terugkomen.

Investering

De cursus kost €299 voor drie avonden inclusief cursusmateriaal, hapjes en drankjes. Een investering die je binnen no-time terugverdient, want hierna kunnen klanten bijna geen nee meer zeggen op jouw aanbod!

Liever in termijnen betalen?

Twijfel je nog? Je kunt natuurlijk zelf aan de slag en hopen dat je opdrachten krijgt. Maar hoe goed heeft dat tot nu toe gewerkt? Het is heel simpel: zonder klanten kun je gedag zeggen tegen jouw party bedrijf. Dus vertel: is dat jou meer of minder waard dan €299?

DutchEnglish