Ben jij onze nummer één fan? Spread the love! Word ambassadeur van Eerste Hulp bij Party Planning en verdien 15% commissie met het verkopen van onze producten. Meld je aan via het Dashboard of log hier in.

Registreer partner-account

Hoe werkt het?

Je verdient in 3 eenvoudige stappen 15% commissie met de cursus die jij zelf hebt afgerond. Van Passie naar Party Planner, Get Your Money, Honey of Party plannen als een pro. Meld je aan, promoot jouw favoriete cursus online en start met verdienen als ambassadeur van Eerste Hulp bij Party Planning!

Stap 1: Meld je aan

Aanmelden is gratis en je krijgt meteen een eigen account. De link naar de cursus die je promoot is gekoppeld aan jouw account. We houden netjes bij hoe vaak er via jouw link een cursus wordt verkocht. De opbrengsten kun je makkelijk terugvinden in je account.

Stap 2: Promoten

Deel jouw persoonlijke link op je website, blog of social media. Maak gratis gebruik van ons promomateriaal met foto’s en teksten of schrijf zelf een tekst over jouw ervaring. Met 15% partnercommissie is geld verdienen aan jouw favoriete cursus nog nooit zo eenvoudig geweest!

Stap 3: Verdienen

Wanneer iemand de link bezoekt die jij hebt gedeeld en binnen 90 dagen het product koopt, dan verdien je 15% van het verkoopbedrag (ex. btw). Makkelijker kan niet!

Rekenvoorbeeld

Hier is een voorbeeld van wat je kunt verdienen als Party Partner:

Get your money, honey kost ex. btw €313,63 > Jij ontvangt €47,04.

Van Passie naar Party Planner VIP kost ex. btw €787,63 > Jij ontvangt €118,14.

Veel Gestelde Vragen

1. Mag ik zelf bepalen hoe ik producten promoot?

Je kunt onze producten promoten op je website, in een blog of op social media. We hebben alle foto’s en teksten al voor je geschreven. Of deel je eigen ervaring in je Stories. Na aanmelding ontvang je een handleiding en kun je meteen aan de slag.

2. Aan welke eisen moet je voldoen om ambassadeur te worden?

Wij zijn dolenthousiast over onze eigen producten en zoeken ambassadeurs die dat ook zijn. Een vereiste is dat je werkzaam bent in de party planning sector en een cursus bij ons hebt gevolgd. Je kunt ambassadeur worden als je aan één of meerdere eisen hieronder voldoet. Jij:

  • staat achter ons concept en support graag andere vrouwen uit de party sector
  • hebt een recensie geschreven over een cursus waar je heel tevreden over bent
  • hebt een representatieve Instagram, bent actief op social media of schrijft regelmatig blogs voor je website.
3. Is er een overeenkomst die ik moet accepteren voordat ik Partner word?

Ja. Om Partner te worden moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van ons partner programma en het privacybeleid.

4. Over welke producten verdien ik commissie?

Alle cursussen op www.eerstehulpbijpartyplanning.nl kunnen worden verkocht via ons partner programma. De uitzonderingen zijn strippenkaarten, sessies en tickets voor events. Je kunt ook nieuwe leveranciers aandragen voor onze bedrijvengids. Er zijn geen limieten aan de bedragen die je als Party Partner kunt verdienen.

5. Hoe gaan jullie om met annuleringen?

Onze producten vallen onder de Algemene Voorwaarden Digitale Producten. Online gekochte producten kunnen niet geretourneerd of terugbetaald worden.

6. Kan ik op elk moment stoppen met het partnerprogramma?

Natuurlijk! Er is er geen verplichting. Wil je geen partner meer zijn van Eerste Hulp bij Party Planning? Dan kun je op elk moment stoppen door je uit te schrijven via jouw account. Openstaande bedragen worden uitbetaald.

7. Hoe word ik uitbetaald?

Om jouw commissie direct te ontvangen op je bankrekening, maak je gebruik van onze Pay-out service. Bedragen worden binnen 14 dagen op je bankrekening bijgeschreven. In jouw account onder ‘instellingen’ kun je de Pay-out service activeren.

8. Wanneer krijg ik geen commissie?

Je krijgt geen commissie als creditcard- of automatische betalingen worden teruggedraaid door een klant die door jouw link is doorverwezen. Als een klant kortingscodes gebruikt en het eindbedrag op nul uitkomt, ontvang je ook geen commissie. Een klant heeft vanaf het moment dat ze op jouw link klikken 90 dagen om een aankoop te doen. Kopen ze de cursus na 90 dagen?Dan kom je niet in aanmerking voor een commissie.

9. Wat als een klant vragen heeft over het product?

De klantenservice is en blijft de verantwoordelijkheid van Eerste Hulp bij Party Planning. Heeft iemand vragen voordat ze het product aanschaffen? Verwijs ze naar onze website of naar info@eerstehulpbijpartyplanning.nl.

10. Krijg ik commissie over mijn eigen aankopen?

Nee, je krijgt geen commissie over aankopen die je zelf hebt gedaan.

DutchEnglish