Ontdek waar jouw passie ligt in de party sector. Ga je voor party planner of party stylist? Stel party diensten samen, bouw je portfolio op met een styled shoot en krijg je een stappenplan van aanvraag tot op de dag van het feest. Na deze module kun je zelfstandig een party organiseren voor je eerste klanten. 

Je leert wat het verschil is tussen een party planner en een party stylist, maar ook welke kwaliteiten je nodig hebt om dit beroep succesvol uit te voeren.

Wat is party planning eigenlijk en wat is het absoluut niet? Bepaal welke soort diensten je aanbiedt en ontdek hoe je een party van A-Z organiseert.

Krijg alle ins & outs om zelf een styled shoot te organiseren en je portfolio te ontwikkelen. Van inkopen doen tot een draaiboek opstellen.

We doorlopen het klantproces van aanvraag tot (aan)betaling. We bespreken hoe je leveranciers betrekt, een party budget maakt en offertes opstelt

Party planning is project management. Door efficiënt en gestructureerd te werken kun je meer boekingen tegelijk aannemen. Leer hoe je overzicht behoudt, tijd bespaart en on top of your game blijft met een handig stappenplan. Thalia van La Cle Management geeft een masterclass over social media in de party sector.

We bespreken verschillende manieren en programma’s waarmee je volledige controle houdt over de planning en uitvoering van het feest.

Voor wie ben je er en voor wie liever niet? Achterhaal wie jouw ideale klanten zijn, hoe je ze bereikt en je aanbod op hun wensen afstemt.

Als party planner zijn er verschillende manieren om jezelf te onderscheiden in de sector. Een daarvan is een niche kiezen en je eigen fanclub creëren.

Thalia van La Cle Management geeft een masterclass over social media in de party sector. Ontdek welke platforms relevant zijn voor jouw bedrijf en maak een website in slechts één dag.

Let’s get down to business! Bereken de prijzen van je diensten tot op de cent en start met een waardig uurtarief. Rachida van Deetailz vertelt je alles over sales in de party sector. Na deze module weet je ook wat er in jouw algemene voorwaarden moet staan, hoe je met een contract werkt en welke verzekeringen je nodig hebt.

Kleuren, taalgebruik en uitstraling maken van jouw bedrijf een merk. In de masterclass vertelt Hellen van Marketing Cheerleader jou alles over marketing.

Hoe zorg je dat klanten terug blijven komen? Rachida van Deetailz vertelt je er alles over in haar masterclass over sales in de party sector.

Algemene voorwaarden, verzekeringen en een waterdicht contract voor je klanten zijn essentieel voor je bedrijf. Krijg een overzicht van zaken die absoluut geregeld moeten zijn als ondernemer.

Bereken de prijzen van je diensten tot op de cent en start met een waardig uurtarief. Hierna is de financiële basis van jouw party bedrijf gelegd. Je beschikt over alle tools om zelfverzekerd en zonder moeite te verdienen wat je waard bent. Get that money, honey!