Hey Miss Fancy Pants! Voor jouw omgeving is het geen geheim: jij bent een geboren party queen.

Iedereen weet dat jouw feestjes altijd van hoog niveau zijn.

Lees hieronder meer over Fancy Pants.

De ultieme beleving creëren - dat is jouw specialiteit.

Jouw basisingrediënt voor een goede party zijn de details. Aan alles wordt gedacht: vanaf het moment dat gasten binnenkomen tot aan de goodie bag. In elk detail is het thema terug te vinden. Alleen het beste is goed genoeg en voor minder doe je het niet. Pinterest is dan ook je nummer één inspiratiebron. Je weet precies hoe het eindresultaat moet zijn en wat daarvoor nodig is. Klanten die dat niet waarderen zijn bij jou aan het verkeerde adres. Toch twijfel je af en toe aan je talent. En of je zakelijk genoeg bent. Zal ik je wat vertellen, Fancy Pants? Je hebt alles in je om jouw droomcarriere waar te maken. Wat je nodig hebt is een plan om daar te komen. Durf naar het grotere plaatje te kijken en ga je dromen achterna. Ze zijn dichterbij dan je denkt!

Wat is de volgende stap?

Lees meer over een party bedrijf starten

Ontdek wat nodig is om een kvk-geregistreerd party bedrijf te starten.

Volg de cursus Van Passie naar Party Planner

Van jouw passie je werk maken lijkt je geweldig! Maar er is één probleem: je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Start jouw bedrijf binnen 12 weken like a boss!

Je loopt tijdens de opleiding mee met een professional en kan daarna zelfstandig aan de slag.

Hi, ik ben Fabienne

Welkom bij Eerste Hulp bij Party Planning! Ik help vrouwen van passie naar party bedrijf met online cursussen en feestelijke events. Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

"De cursus van Passie naar Party Planner was precies wat ik ervan had verwacht. Leerzaam en heel waardevol! Vooral het persoonlijk contact met Fabienne vond ik heel fijn. Onwijs blij met alle tips die ze mij heeft gegeven. De cursus is makkelijk online te volgen en vooral heel duidelijk. Lieve Fabienne, je bent een topper! Je hebt me onwijs goed begeleid."
Xaviera
Party Styling by Xaviera