Hey DIY Diva! Je hebt de gave om van simpele elementen iets geweldigs te maken.

Jouw creativiteit kent geen grenzen. Daarom doe je alles zelf.

Lees hieronder meer over DIY Diva's!

Met liefde handgemaakt - dat is jouw specialiteit.

Jouw basisingrediënt voor een goede party is maatwerk. Iedereen verdient een party die helemaal past bij wie ze zijn. En daar trek je letterlijk alles voor uit de kast. De waarde van je werk bepalen vind je lastig. Je doet je werk met liefde en geeft graag meer uit voor een perfect eindresultaat. Ook als je er uiteindelijk minder aan overhoudt. En zelf doen lijkt goedkoper dan leveranciers inhuren. Toch kan het slim zijn om zaken uit te besteden, DIY Diva! Zo houd je meer tijd over en kun je grotere opdrachten aannemen.

Wat is de volgende stap?

Doe inspiratie op

Ontdek hoe je de meest gemaakte financiële fouten voorkomt en geschikte leveranciers vindt.

Volg de cursus Get Your Money, Honey

Bereken prijzen voor je producten of diensten en leer beter verdienen als party planner of party stylist.

Ga aan de slag met jouw party budget

Na de cursus heb je alle prijzen berekend en draai je nooit meer verlies.

Hi, ik ben Fabienne

Welkom bij Eerste Hulp bij Party Planning! Ik help vrouwen van passie naar party bedrijf met online cursussen en feestelijke events. Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

"De cursus Get Your Money Honey is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Goeie uitleg en super handige documenten om te gebruiken, voor nu en altijd. Een echte aanrader voor mijn overige collega's die nog twijfelen over wat ze waard zijn en hun prijs producten."
Juvienne
Craftie Cutz