Get Your Money, Honey!

Heb je een eigen party bedrijf? Zie jij anderen groeien en investeren terwijl jij bijna geen geld overhoudt aan je boekingen? Leer in deze cursus hoe jij meer kunt verdienen met jouw werk als party planner of stylist. Het is tijd om te verdienen wat jouw talent écht waard is!

Herken jij jezelf hierin?

Is het antwoord ‘ja’? 

Geen stress, party queen! Je bent niet de eerste party planner of stylist met deze struggle. Na het volgen van Get Your Money Honey ben je de laatste die zich druk maakt om de financiële kant van haar party bedrijf. Het is tijd om weer volop van jouw passie te genieten!

Hey party queen,
mijn naam is Fabienne Smith

Ik help jou verdienen wat jouw talent waard is. Are you ready to party with me?

Jaren geleden was ik net als jij. Een getalenteerde dame met een droom: ik wilde van party planning mijn werk maken. “Daar gaat toch niemand voor betalen?” kreeg ik vaak als reactie.

Toch ben ik ervoor gegaan. Ik maakte alle beginnersfouten die er bestaan. Ik was bang om ‘te hoge’ prijzen te vragen. Ik hield bijna niets over en betaalde praktisch mee aan elk feest. Mijn bankrekening schreeuwde: you ain’t making money, honey! 

Elke dag voelde als een struggle, omdat ik niet wist waar ik mee bezig was. Mijn droombaan veranderde langzaamaan in een nachtmerrie. Ik werkte keihard en verdiende geen cent.  Dit moest anders!

Het kostte mij twaalf maanden, vele euro’s en ugly cries om te leren hoe je een party bedrijf winstgevend maakt. Wat je nodig hebt om vol zelfvertrouwen achter je prijzen te staan. Om gewaardeerd te worden om je talent. Dat gun ik jou ook.

Als jouw bff in party planning weet ik waar je tegenaan loopt. Get Your Money Honey bespaart jou alle financiële issues die je tegenkomt als party planner.  Party with me en verdien wat je waard bent!

Wat ga je leren?

MODULE 1

Producten en diensten

Ontdek waar jouw passie ligt in party planning. Dit vormt de basis van de diensten die je aanbiedt en zorgt voor focus in je bedrijf.

MODULE 2

Verdienmodellen

Maak kennis met drie verdienmodellen in de party sector. Aan het eind kies je een verdienmodel dat het beste bij jouw party diensten past.

MODULE 3

Prijzen berekenen

Je gaat aan de slag met het berekenen van prijzen voor je producten en diensten. Aan het eind van de module heb je een uurtarief.

MODULE 4

Prijslijst opstellen

Nu je prijzen goed zijn onderbouwd kun je een complete prijslijst opstellen. Ook leer je verschillende offertes opstellen.

MODULE 5

GET MONEY!

Investeringen doen, hoe je kunt besparen op je kosten en 5 manieren om meer te verdienen. Dat leer je in de laatste module.

afronding

Certificaat

Whoop whoop, je hebt het certificaat behaald. Pronk direct met je vernieuwde en winstgevende prijzen. Get that money, honey!

Na Get Your Money, Honey:

Deze party queens
gingen jou voor

“Get Your Money Honey is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs.”

Juvienne - Craftie Cutz

“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. De cursus ‘Get your money, honey!’ heeft me daar super goed bij geholpen. Ik vind het fijn dat er wordt uitgegaan van je eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt. Echt een aanrader!

Claire - Lois & Seven

“Ik heb veel aan de cursus gehad, hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden in mijn prijzen te vertellen aan klanten, omdat ik nu de juiste formule/uitleg voor mijn prijzen.”

Naomi - Le Blitz

Klinkt goed, toch? Maar nog heel even dit:

X Deze cursus is niet voor jou als je verwacht dat ik alles voor je ga uitrekenen. Ik geef je de informatie en de tools, maar jij moet het doen. Als je echt serieus wilt verdienen met jouw talent, dan ben ik er voor je. Het werkt alleen als jij ervoor werkt.

X Deze cursus is niet voor jou als je denkt dat het voldoende is om de lessen te volgen. Nee vriendin, je moet er echt even voor gaan zitten met je werkboek en rekenmachine. Leg de kids op bed, zet je partner op mute en ga lekker aan de slag! Je volgt de cursus makkelijk op je mobiel of laptop. 

Eenmalige betaling

bespaar €88
397 eenmalig
  • Werkboek
  • 30+ video's
  • Party budget t.w.v. €99
  • 1 jaar toegang

5 termijnen

automatische afschrijving
97 p/m
  • Werkboek
  • 30+ video's
  • Party budget t.w.v. €99
  • 1 jaar toegang

Ben je er klaar voor?

Winstgevende prijzen berekenen was nog nooit zo makkelijk! Na iedere module kun je de stappen direct op jouw party bedrijf toepassen. Met anderhalf uur per module heb je de cursus al binnen een weekend afgerond.

Jouw succes
is mijn succes

Plan een gratis call van 15 minuten.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of deze opleiding bij mij past?

Je hebt een kvk-geregistreerd party bedrijf, maar de inkomsten zijn te laag. Je wilt je prijzen matchen aan de kwaliteit die je levert, maar bent onzeker over de prijzen die je kunt vragen. Als je hulp nodig hebt om met  vernieuwde en winstgevende prijzen aan de slag te gaan, dan is deze cursus voor jou.

Heb ik ervaring nodig?

Je hebt geen ervaring nodig met prijzen bepalen en je hoeft ook geen Einstein te zijn. Maar je hebt wél ervaring nodig met het verkopen van je diensten als een kvk-geregistreerd party bedrijf. Daar zijn de formules in de cursus op gebaseerd. Ben je nieuw in party planning land? Volg dan de opleiding Van Passie naar Party Planner.

Wat kan ik van de lessen verwachten?

De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een module afronden kost je ongeveer 1,5 uur per week. Wees consistent! Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt een jaar toegang tot de cursus. Alle updates en extra informatie die aan de cursus worden toegevoegd, zijn ook voor jou toegankelijk! Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.

Wat kan ik na de cursus?

Na Get Your Money Honey heb je de tools om zelf prijzen te berekenen. Je kunt meteen aan de slag met je vernieuwde en winstgevende prijzen. Ook weet je waar je op moet letten en hoe je de financiële kant van jouw party bedrijf op orde houdt.

VOLG EEN GRATIS MODULE

Benieuwd wat je van de cursus Get Your Money Honey kunt verwachten? Vul je gegevens in en ontvang direct toegang tot module 1.

VOLG EEN GRATIS MODULE

Benieuwd wat je van de cursus Get Your Money Honey kunt verwachten? Vul je gegevens in en ontvang direct toegang tot module 1.