e-course

Verdienmodellen

Raak jij de passie voor party planning langzaamaan kwijt omdat je er te weinig mee verdient? Is het altijd weer een verrassing hoeveel je aan de boeking overhoudt? Dan heb je écht een verdienmodel nodig. 

Ontdek vier verdienmodellen
voor de party sector

In de e-course Verdienmodellen ontdek je vier verdienmodellen voor ondernemers in de party sector en hoe je ze gebruikt. Na de e-course heb je beter inzicht in het financiële plaatje achter jouw mooie feesten! 

Wat andere party queens zeggen

"Ik heb eindelijk een beter beeld hoe je kunt verdienen als party planner. De verdienmodellen zijn helder uitgelegd. Ik ga ze zeker toepassen!"

— samantha

Het e-book is makkelijk te lezen, er staat veel waardevolle informatie in. Ook een reality check dat ik serieus aan de slag moet met mijn prijzen.

— kimberly

Vraag & Antwoord

Een e-course is een online cursus die je per e-mail volgt. De cursus Verdienmodellen ontvang je per mail. Het bestaat uit een e-book en video’s.

Je ontvangt de e-course direct na aankoop in je mailbox.

Dat hangt helemaal van jou af. De e-course neemt 45 minuten tot 1 uur in beslag als je direct de video’s bekijkt en het e-book leest.

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?