Eerste Hulp bij Party Planning

Eerste Hulp bij Party Planning is de enige plek voor al jouw vragen over party planning, online cursussen, events en samenwerkingen.

Welkom en wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Fabienne en ik ben de oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning, hét platform voor party planners. Hier vind je alles wat je nodig hebt om parties te organiseren als een pro én je party bedrijf te runnen like a boss.

Waarom ik Eerste Hulp bij Party Planning ben gestart

Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou bij het organiseren van baby showers, kinderfeestjes, farewell parties: organiseren is mijn passie. Van kleins af aan hield ik van organiseren – elke onbenullige gebeurtenis moest gevierd worden. Toen ik ouder werd had ik nooit het idee dat je daar van kon leven, dus ben ik Europese Bestuurskunde gaan studeren. In mijn functie als onderzoeksassistent heb ik veel events mogen organiseren.

Inmiddels heb ik jaren ervaring met events plannen voor grote (non-profit) organisaties in het buitenland, het Koninklijk Huis, de Europese Commissie en de Nederlandse overheid. Toen besloot ik om een eigen party planning bedrijf te starten.

Een eigen party bedrijf starten

Ik droomde van een party planning bedrijf voor kids entertainment, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen en welke prijzen ik kon vragen. Ik zocht naar boeken, blogs, webinars en probeerde te achterhalen hoe andere party planners waren gestart. Guess what? Die informatie bestond helemaal niet! Ik ben geen ‘quitter’, dus ik richtte My Party Planner op zoals ik al van plan was. Ik kan je vertellen: the struggle was real! Vele euro’s, fouten en enkele tranen later heb ik op de harde manier geleerd what it takes om een eigen party planning bedrijf te starten (en dat naast mijn baan).

Hoe Eerste Hulp bij Party Planning is ontstaan

Van fouten leer je het meest, maar ik had zo graag een mentor gewild. Iemand die weet welke stappen je moet nemen, waar je op moet letten en met het juiste netwerk. En ik was niet de enige die dit nodig had; steeds meer dames vroegen mij hoe ik gestart was. Ik gaf tips en advies, omdat ik wide voorkomen dat zij dezelfde onnodige fouten maakten als ik. Toen is het idee van Eerste Hulp bij Party Planning ontstaan.

Investeer in jezelf

De party planning sector in Nederland bestaat nog niet zo lang, maar groeit met de dag. Er zijn zoveel getalenteerde dames die niet durven om van hun passie hun werk te maken. Daar is Eerste Hulp bij Party Planning voor. Ik weet waar je als (startende) party planner tegenaan loopt en wat je als ervaren party planner nodig hebt. Mijn advies: de beste investering is altijd in jezelf.

Team work makes the dream work

De blogs, online cursussen en sessies heb ik ontwikkeld om jou te helpen. Ik wil namelijk dat je straks een succesvol party planning bedrijf hebt. Waarom ik dit deel? Samenwerken en elkaar succes gunnen staat bij mij voorop. Zelf miste ik een ervaren party planner om mij te helpen, dus dat ben ik graag voor jou.

Ben je trouwens al lid van onze besloten Facebook community? Daar vind je nóg meer ambitieuze party planners met wie je kunt netwerken. See you there

Liefs van jouw bff in party planning,