fbpx

Hey party queen,

Wauw, je hebt gewoon een eigen party bedrijf! Met je passie bezig zijn geeft zo’n gelukkig gevoel van binnen. Een eigen party bedrijf runnen is natuurlijk ook keihard werken. Naast alle mooie momenten zijn er ook dagen dat je denkt: ik kap ermee (die heb ik vaak genoeg gehad)! Maar als je kijkt naar al jouw prachtige feesten is de stress snel vergeten. Je hebt een prachtig talent en je verdient het om gezien te worden.

“Als party planner die zichzelf wegwijs heeft gemaakt in de wondere wereld van party planning, weet ik dat ondernemen niet altijd een feestje is. “

Met Coaching & Confetti help ik jou Ik heb bijna alle frustraties gehad die je kunt bedenken. Een Instagram feed vol met party planners die wél boekingen hebben. Klanten die niet akkoord gaan met je offerte. Het was soms zo ontmoedigend.

Is dit herkenbaar?

  • Je hebt iemand nodig die de party sector begrijpt en helpt om knopen door te hakken.
  • Je hebt behoefte aan structuur, maar vindt het moeilijk om doelen te stellen.
  • Je hebt een luisterend oor nodig wanneer het even tegenzit. Iemand die jou aanmoedigt om ook in moeilijke tijden door te gaan!
  • Je twijfelt soms over je aanpak en wilt zeker weten dat je het goed doet.
  • Je hebt een party bff nodig als stok achter de deur. Iemand die zorgt dat jij jouw doelen bereikt (en niet bang is om streng te zijn!).

Jezelf begrepen voelen, erkenning krijgen voor je talent en jouw bedrijf zien groeien is belangrijk. Het geeft je extra motivatie om van jouw party bedrijf een succes te maken. Vriendin, het is tijd om eerlijk te zijn: hoe goed heeft jouw eigen manier tot nu toe gewerkt? Je hebt jouw doelen al veel te lang uitgesteld en het is tijd voor actie!

We gaan samen aan de slag met jouw doelen

✔️ Sparren over een opdracht die niet liep zoals je hoopte

✔️ Meedenken over je diensten

✔️ Brainstormen over nieuwe ideeën voor jouw party bedrijf

✔️ Haalbare doelen stellen met een complete 3-maanden planning

✔️ Feedback krijgen op jouw werkwijze

✔️ Advies over het inrichten van jouw website of social media

✔️ Leveranciers vinden die bij jouw party bedrijf passen

Hoe werkt Coaching & Confetti?

Koop jouw strippenkaart voor 3 uur coaching en krijg direct toegang tot mijn agenda. Plan daar jouw eerste (gratis) kennismaking met mij in. Je kunt de coaching calls vervolgens inplannen wanneer je wilt. Liever naar een specifiek doel toewerken? Vraag dan naar het coaching programma.

Dit krijg je met een strippenkaart van 3 uur:

  • 3 coaching calls van 60 minuten (telefonisch of via Zoom) of 2 meetings van 1,5 uur op kantoor in Rotterdam
  • Jouw eigen coaching werkboek
  • Een samenvatting na elke coaching call of meeting
  • Toegang tot mijn netwerk van professionals

Jij bepaalt zelf hoe en wanneer je de coaching calls inzet. Heb je meer uren nodig? Koop een nieuwe strippenkaart of krijg een pakket op maat.

Gun jezelf een kans en ga voor jouw party goals

Het laatste wat ik wil is dat geld in de weg staat van jou en je dromen. Je bent een talentvolle vrouw en je verdient het om jezelf op de eerste plaats te zetten. Nu dat we elkaar hebben gevonden is het tijd om jezelf een kans te geven. Maak eindelijk die investering in jezelf waar je al zó lang omheen draait.  Ik weet dat jij weet dat je het waard bent, want je bent nog steeds aan het lezen. That means you care 😉