Krijg structuur in jouw party bedrijf met Goals & Confetti

Wauw, je hebt gewoon een eigen party bedrijf! Met je passie bezig zijn geeft zo’n gelukkig gevoel van binnen. Een eigen party bedrijf runnen is natuurlijk ook keihard werken. Naast alle mooie momenten zijn er ook dagen dat je denkt: ik kap ermee (die heb ik vaak genoeg gehad)! Maar als je kijkt naar al jouw prachtige feesten is de stress snel vergeten. Je hebt talent, dus je verdient het om gezien én gewaardeerd te worden.


“Als party planner die zichzelf wegwijs heeft gemaakt in de wondere wereld van party planning, weet ik dat ondernemen niet altijd een feestje is. “

Met Goals & Confetti help ik jou met een realistische planning en structuur om jouw doelen te bereiken. Zie mij maar als jouw stok achter de deur. Ik heb bijna alle frustraties gehad die je kunt bedenken. Een Instagram feed vol met party planners die wél boekingen hadden. Klanten die niet akkoord gingen met mijn offerte. Het was soms zo ontmoedigend. Gelukkig is dat verleden tijd!

Is dit herkenbaar?

 • Je hebt iemand nodig die de party sector begrijpt en helpt om knopen door te hakken.
 • Je hebt hulp nodig bij het uitwerken en opzetten van onderdelen binnen je bedrijf, zoals e-mailmarketing of een boekhoudsysteem.
 • Je hebt behoefte aan structuur, maar vindt het moeilijk om een realistische planning te maken.
 • Je hebt een luisterend oor nodig wanneer het even tegenzit. Iemand die jou aanmoedigt om ook in moeilijke tijden door te gaan!
 • Je twijfelt soms over je aanpak en wilt zeker weten dat je het goed doet.
 • Je hebt een party bff nodig als stok achter de deur. Iemand die zorgt dat jij jouw doelen bereikt (en niet bang is om streng te zijn!).

We gaan samen aan de slag met jouw doelen

Jezelf begrepen voelen, erkenning krijgen voor je talent en jouw bedrijf zien groeien is belangrijk. Het geeft je extra motivatie om van jouw party bedrijf een succes te maken. Vriendin, het is tijd om eerlijk te zijn: hoe goed heeft jouw eigen manier tot nu toe gewerkt? Als jij je doelen al veel te lang uitstelt, dan is het nu tijd voor actie!

✔️ Sparren over de toekomst van jouw bedrijf

✔️ Meedenken over je diensten en prijzen

✔️ Haalbare doelen stellen met een realistische planning

✔️ Feedback krijgen op jouw werkwijze

✔️ Advies over het inrichten van werkprocessen

✔️ Leveranciers vinden die bij jouw party bedrijf passen

Hoe werkt Goals & Confetti?

Koop jouw strippenkaart voor 4 uur en krijg direct toegang tot mijn agenda. Plan daar jouw eerste (gratis) kennismaking met mij in. Je kunt de uren vervolgens inzetten wanneer je wilt en de strippenkaart is een jaar geldig.

Hier kun je jouw strippenkaart van 4 uur voor gebruiken

 • 1-op-1 calls (via Zoom)
 • party concepten uitwerken
 • (her)inrichten van je website
 • automatisering van processen
 • doelen stellen incl. 3-maanden planning

Verder krijg je ook nog:

 • Jouw eigen coaching werkboek
 • Een samenvatting na elke coaching call of meeting
 • Toegang tot mijn netwerk van professionals

Meer uren nodig? Koop een strippenkaart van 6 uur of 12 uur. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw strippenkaart inzet. Heb je meer uren nodig? Koop een nieuwe strippenkaart of vraag naar een pakket op maat.

Gun jezelf een kans en ga voor jouw party goals

Het laatste wat ik wil is dat geld in de weg staat van jou en je dromen. Je bent een talentvolle vrouw en je verdient het om jezelf op de eerste plaats te zetten. Nu dat we elkaar hebben gevonden is het tijd om jezelf een kans te geven. Maak eindelijk die investering in jezelf waar je al zó lang omheen draait.  Ik weet dat jij weet dat je het waard bent, want je bent nog steeds aan het lezen. That means you care 😉 

DutchEnglish