Liever zelfstandig aan de slag?

maak gebruik van mijn SPECIALE AANBIEDING

Uur
Min
Sec

volg van passie naar party bedrijf met 60% KORTING

Waarom? Omdat ik het je gun. Het dagelijks leven kan soms hectisch kan zijn. Met al die verplichtingen is het lastig om je aan een strak leerschema te houden. Girl, I got you! Volg de opleiding in je eigen tempo zonder groepscoaching. Je hebt volledige controle over je voortgang. Jouw droom is het waard, dus gun het jezelf!

€1750 €995

"Door de opleiding ken ik mijn sterke punten"

“Van Passie naar Party Bedrijf heeft mij goed geholpen bij het vinden van mijn identiteit, mijn sterke en zwakke punten en vooral waarom het belangrijk is om doelen te hebben. Een leuke opleiding, geen moeilijke taal of ingewikkelde opdrachten. Daarnaast kan je zelf plannen wanneer en waar je de opleiding volgt. Geweldig dus!"
dor
sisi
DECOR BY D'OR
"Mijn bedrijf is flink gegroeid sinds de opleiding!"

“Zeer tevreden over de inhoud van de opleiding! Het is overzichtelijk en makkelijk toepasbaar in de praktijk. Na de opleiding is mijn bedrijf enorm gegroeid door de kennis die ik heb opgedaan! Dus zeker de investering waard voor iedereen die in de party sector wilt beginnen of wilt doorgroeien met hun bedrijf!”
Arélies
aurélies
FOODY PERFECT

MIS DEZE AANBIEDING NIET

Druk zal je het altijd hebben. Succes bereik je door tijd te maken voor wat je écht belangrijk vindt. Het perfecte moment bestaat niet, dus start vandaag!

aanbieding verloopt over

Uur
Min
Sec

© EERSTE HULP BIJ PARTY PLANNING  | PRIVACYBELEID