Eerste Hulp bij Party Planning PPA_StyleByFabie-24-e1642840896661-510x552 Bereken Je Prijs in 1 Dag

workshop

Bereken Je Prijs in 1 Dag

Ben je het zat om te worstelen met de prijs van je diensten? Krijg je spontaan stress als iemand vraagt wat jouw party dienst kost? Kom naar mijn workshop op 26 mei in Utrecht en verdien wat je waard bent!

Deze workshop is voor jou als je:

kom naar mijn workshop

Bereken je prijs in 1 dag

Laten we eerlijk zijn: party planning is keihard werken. Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Het is tijd om te verdienen wat je waard bent! 

 

In deze workshop bereken je in drie stappen de prijs van jouw party dienst.

 

Wat we gaan doen

1. party dienst

Je kiest één party dienst waarvan je de prijs wilt berekenen. Deze ga je volledig uitwerken.

2. kosten

Zet alle uitgaven die je maakt op een rij, zodat je weet wat een klant minimaal voor jouw dienst moet betalen.

3. PRIJS BEPALEN

Je hebt inzicht in de kosten en tijd die je besteedt. In deze stap berekenen we de vanaf prijs van je party dienst.

Programma

Eerste Hulp bij Party Planning PPA-Event-34-1024x683 Bereken Je Prijs in 1 Dag

Nooit meer stressen over je prijs?

Bereken je prijs in 1 dag!

€249 €197

Hey party queen!

Eerste Hulp bij Party Planning PPA_StyleByFabie-28 Bereken Je Prijs in 1 Dag

Mijn naam is Fabienne en ik help jou om te verdienen wat je waard bent. 

 

Jaren geleden was ik net als jij. Een getalenteerde dame met een droom: ik wilde van party planning mijn werk makenIk maakte alle beginnersfouten die er bestaan en verdiende niets. 

 

Boekingen had ik wel, maar daaraan hield ik bijna nooit iets over. Totdat ik EINDELIJK snapte hoe ik mijn prijs moest berekenen. 

 

Verdien ook wat je waard bent en bereken jouw prijs in één dag 😉

Vraag & Antwoord

De workshop vindt plaats in Utrecht centrum op 5 minuten lopen van station Utrecht Centraal. De locatie is in de winkelstraat vlakbij de Bijenkorf.

De workshop is bedoeld voor startende ondernemers die hun prijzen goed willen berekenen. Het is wel vereist dat je al een paar betaalde boekingen hebt gehad.

Je hebt een laptop op tablet nodig waar je Google Sheets op kunt gebruiken. Ik zorg voor notitieboeken en pennen.

Nee, je hoeft nog niet ingeschreven te staan. Het is wel belangrijk dat je al een paar betaalde boekingen hebt gehad. Dan is de kennis die ik deel beter te begrijpen en toe te passen.

De basis van elk goedlopend bedrijf draait om financiën. Als je goede prijzen rekenen voor je diensten kun je doorgroeien. Je verdient genoeg om leuke dingen te doen en gelukkig te zijn met je werk. Bovendien verdien je dit bedrag dubbel en dwars terug met slechts één boeking. Maar alleen als je goede prijzen vraagt, natuurlijk 😉 En dat is wat je aan het eind van deze workshop hebt.

De prijs van je dienst berekenen moet zorgvuldig gebeuren. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen. Als je eenmaal weet hoe het werkt, kun je het zelf makkelijk toepassen op al je andere diensten.

Nee, je hebt geen rekenkennis nodig om je prijzen te berekenen. Je maakt gebruik van mijn party Budget waarin de formules al ingevuld zijn. Ik leg het allemaal uit wanneer je ingeschreven bent voor de workshop.

Er zijn maximaal 12 deelnemers aanwezig. Ik leg alles klassikaal uit aan de hand van een presentatie. Elke deelnemer past de stappen zelf toe. Je hebt dus geen inzage in elkaars prijzen, maar voel je vrij om dit te delen als je er behoefte aan hebt.

Heb je een kaartje gekocht en kun je er niet meer bij zijn? Dan kun je meedoen met de eerstvolgende editie. De workshop vindt in 2023 nog twee keer plaats. Omdat de voorbereidingen al ruim van tevoren worden gedaan, is het helaas niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. 

Ja, er wordt een lunch verzorgd op de locatie inclusief goede koffie (ik heb het geproefd!) en thee. Tussendoor zijn er gezonde snacks om alert te blijven. De lunch is vegetarisch, halal en er zijn vegan opties.

Ja, elke deelnemer koopt een eigen ticket en krijgt ook de benodigde materialen.